Paviljoen Koekamp.

Project Koekamp, een warm welkom voor de binnenkomende toerist.

Met “Project Koekamp” willen we de bezoeker van Den Haag een waardige entree geven. Een entree van waar men intuïtief naar het prachtige, historische centrum wordt geleid.

Een warm welkom!

Project Koekamp - De Ooievaart - Rondvaart Den HaagDen Haag ontbeert momenteel dicht bij de hoofdentree van Den Haag, het Centraal Station, een toeristische trekpleister waar men tevens informatie kan krijgen over alles wat de stad te bieden
heeft.

Een plek waar men daadwerkelijk activiteiten vanuit kan ondernemen, zoals het maken van een rondvaart, een museumbezoek, een stadswandeling of als startpunt voor een actieve fietstocht.

Een plek waar de toerist of bezoeker van onze stad even op adem kan komen alvorens deze te verkennen.

Door een paviljoen als intermediair tussen Den Haag CS en het centrum te creëren kan de bezoeker zich hier oriënteren op de stad en alle mogelijkheden die de stad te bieden heeft.

Ook een icoon voor de stad van Recht en Vrede mag hier echter niet ontbreken: op het Koningin Julianaplein stellen wij een wereldbol voor die tegelijkertijd dienst doet als fietsenstalling.

Samen met onze partners presenteert De Ooievaart haar voorstel voor een nieuwe entree tussen het Koningin Julianaplein en het centrum van Den Haag.

Wilt u meer lezen: http://www.rondvaartdenhaag.nl/external/ProjectKoekamp.pdf

Den Haag, maart 2011